Skip to content

När man matchar inredningen

14 februari, 2012
tags: ,

image

Söndagkvällens outfit – full av katthår, lite sliten, inte helt modern men ganska bekväm. Precis som vårt hem. Fleecetröjan har jag fått av mamma, t-shirten är köpt på Think Geek och är en hyllning till alla mina år på teknis, med texten ”resistance is futile (if < 1 ohm)). Kjolen är en "moräng" från Ewa i Walla.

Vill på sikt byta ut både garderobsdörrar och golv (terrakotta och andra färger i den skalan är inte direkt mina favoriter). En renovering av hallen kommer dock till och med efter en renovering av köket, för hallen är både praktisk och välplacerad, så det är en ren skönhetsgrej (= egentligen onödigt). Dessutom är den ett stort kliv uppåt från hallen i lägenheten, som hade ett mörkt terrakottagolv och väggar som hade något slags mörk aprikos-/morotspurényans. Hu. Och den gjorde vi ingenting åt på de fyra år vi bodde där. Här är åtminstone samtliga väggar vita. Nej, det finns för tillfället inte så mycket underlag för att blogga om vare sig kläder eller inredning i det här hemmet, så jag är glad över att det finns så många andra som gör det, och gör det bra – då kan jag också njuta av lite flärd emellanåt!

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. Ann permalink
    18 februari, 2012 18:38

    Men är det inte lite charmigt med sådant hallgolv? De är ju del av en svunnen tid …

    • 19 februari, 2012 14:32

      Det är ju i och för sig rätt så diskret, och praktiskt. Vi får se. Skulle inte ha en tanke på att byta om det vore original (huset är byggt 1940) men det här golvet kom nog till samtidigt som köket, dvs under tidigt nittiotal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: