Skip to content

Om Första Dagen På Jobbet

2 april, 2011

Vet ni, jag tror inte att man kan ha en bättre Första Dag På Jobbet. Jag har ju fått en traineetjänst vilket innebär att vi får en veckas utbildning nu i början och sedan får vi utbildning varje fredag fram till i oktober. Igår drog vi igång själva traineedelen. Vi var fem som började igår och så var det fem som börjat tidigare men som också ska gå utbildningen. Till en början var det lite nervöst och jag kände mig mycket tafatt och det delades ut datorer och information och allt möjligt till oss nya. Sedan följde en kort introduktion av utbildningen och företaget och vi fick presentera oss.

Vi blev bjudna på riktigt god lunch på Hard Rock Café. En kort promenad efter det och vi befann oss på Stockholms improvisationsteater där vi fick bjuda på oss själva och göra improvisationsövningar tillsammans. Hysteriskt roligt, särskilt som nervositeten började släppa för oss allihop ungefär samtidigt.

Vi tog oss tillbaka till kontoret, passade på att ta för oss av prinsesstårtan som någon bjöd på i fikarummet och pratade med varandra. Och sist men inte minst var det after work på hotellet bredvid kontoret, där vi fortsatte att prata, prata, prata och fnissa lite. Det är skönt att veta att de andra har lite udda intressen, att det finns gemensamma nämnare, att jag inte är äldst och att alla verkar trevliga.

På måndag börjar Allvaret och det blir Tuffa Dagar. Tur man har jobbat förr och är van vid långa tuffa dagar från utbildningen.

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. Ellinor permalink
  3 april, 2011 12:59

  Låter jättespännande! Lycka till med ditt nya jobb!

  Ville bara titta inom och säga tack för tipset om Från Sverige till himmlen som du tipsade lyckobacken om – nu har även jag tittat och kommer titta igen!

  Ha en toppenvecka!

 2. 8 april, 2011 06:56

  Å så roligt! Hoppas att du bara kommer att trivas mer och mer och mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: