Skip to content

Saker jag inte förstår

10 september, 2009

1. Varför folk klär sig som de gör. Vad är det för fel på att se prydlig ut? Och varför går folk omkring endast iförda skjorta och strumpbyxor? Glömmer de konsekvent kjolen hemma? Själv är jag kanske inget modelejon, men vem passar egentligen i lårkorta klänningar fulla med volanger?

2. Varför alla hatar IKEA. Jag älskar visserligen inte att vara där, men jag tycker att de har en hel del grejer som är smarta, en hel del som är snygga, och en del som faktiskt är både och. Sedan kanske jag är helt perverterad, men jag gillar faktiskt att sätta ihop IKEA-möbler.

3. Hur jag ska kunna borsta tänderna på katten. Varje dag.

4. Varför det går att köpa klänningar och kjolar som slutar precis nedanför knät. De slutar antingen precis över knät, eller så är de lårkorta. Lårkort är inte min grej.

5. Uggs. Fulare skor får man leta efter. I somras såg jag en tjej med uggs på sig. I augusti!? Jag kan åtminstone förstå att man vill vara varm om fötterna på vintern, men ullfodrade fula skor på sommaren?

6. Fejkblondiner av typen som egentligen är brunetter men som vill vara blonda och som kombinerar det sönderblonderade håret med att spackla ansiktet fullt med brunkräm och förvandlar sina ögonfransar till en enda stor klump av mascara.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: