Skip to content

Upptagen

11 januari, 2008

Året har knappt börjat och jag känner mig redan stressad. Om en halvtimme tar jag bussen till jobbet och kommer hem först på söndag eftermiddag. Vi har kick-off i Bergen på schemat. Vädret verkar bli underbart; regn, regn och snöblandat regn.

I början av veckan fick jag ett ryck och bestämde mig för att kolla upp möjligheten att äntligen göra om väggarna i sovrummet och vardagsrummet. Så jag har sprungit på Måleributiken nästan varenda dag den här veckan. Igår skaffade jag mig äntligen en tumstock, så nu är rummen ordentligt uppmätta (och min priskalkylering reviderad). Dessutom ”råkade” jag börja riva loss tapeten på ett ställe (det var fantastiskt, som att pilla på en sårskorpa ungefär), så nu måste vi renovera! Eller, vi och vi, det är jag som ska göra jobbet. Såvida inte någon annan anmäler sig frivilligt. Jag kan nog behöva lite mer hjälp om jag ska riva ut de där hemska valvbågarna *ryser*.

Som tur är har jag ingenting annat för mig den här våren. Jag ska bara sy två dräkter till jublet i juni, sjunga två gånger i veckan, klara av två stycken skivinspelningar, jobba halvtid och plugga heltid på JMK. En baggis!

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. Ms Garbo permalink
    11 januari, 2008 18:54

    Pissåkaka!!*s*

  2. 3 februari, 2008 12:41

    Googlade en ros är en ros är en ros är en ros och kom hit… Stort att få en sån koppling till sin blogg : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: